top of page

Om Aiman Shaqura

HISTORIEN

Aiman Shaqura vokste opp som flyktning, men er nå en suksessrik forretningsmann, utdannet siviløkonom og mestringscoach.

 

Aiman har spesialisert seg på “Business-turnarounds”. Han brenner for å hjelpe medmennesker til suksess på ulike arenaer. Han holder foredrag lokalt, nasjonalt og internasjonalt for store og små virksomheter, skoler og idrettslag.

Aiman er en dyktig formidler og holder foredrag på både norsk og engelsk.

Aiman sort hvit bilde.jpg
Seriefykting
Tunisia - stor dag for familien .jpeg

FRA SERIEFLYKTNING...

Aiman ble født midt i en krigssone i Beirut. Gjennom en periode på 10 år gikk reisen som flyktning gjennom flere land i Afrika, Midtøsten og Europa, før han og familien i 1991 endte opp i Norge.

 

Han gikk som liten guttunge fra å pusse sko, pante flasker og selge julenek på Toten, til suksessfull seriegründer av flere gaselle- og vekstbedrifter med omsetning på over 100 millioner.

Gründer

...TIL SERIEGRUNDER

En av Aimans store hjertesaker er gründerskap, innovasjon og sosial bærekraft, hvor han i samarbeid med Arne Hjeltnes står bak Norges største inkluderingsarena, Give a Job.

 

Aiman har også fått med seg flere kjente selskaper i prosjektet Charge Incubator, samt flere andre tiltak som har fått internasjonal oppmerksomhet av FN og Europarådet.

Aiman mener alle kan lykkes med å oppnå vekst og transformasjon med rett mental innstilling og bruk av suksesskoden som han kaller “S-KOS” , og som består av 4 enkle grep.

NHO Bilde 1 2.jpg

BEMERKELSER OG MERITTER

Best Business Accelerator in Norway

Nordic Startup Awards august 2018

Gaselle-diplom fire år på rad

2013, 2014, 2015 og 2016

ASSOSIERTE SELSKAPER

give-a-job.png
AS B+RGB.png
charge_positive.png
Fondant logo.JPG
bottom of page